Pesetaweg 123, 2153 PJ Nieuw-Vennep, The Netherlands

Kranen

Novateq Engineering heeft in de afgelopen 25 jaar met succes ontworpen, gedetailleerd en ontwikkeld aan vele soorten haven- en scheepskranen die over de gehele wereld operationeel zijn.

Lees verder

Maritieme equipment

Mechanical en structural engineering voor equipment in de maritieme sector is een belangrijke expertise van Novateq Engineering. Wij hebben een grondige kennis van de internationale standaarden.

Lees verder

Machinebouw

Novateq Engineering verricht ook design en engineering aan zware- en lichte-machinebouw, met als eindproduct complete documentatie inclusief constructietekeningen, calculaties enzovoort.

Lees verder

Offshore-industrie

Structural en mechanical engineering voor de offshoremarkt is een specialisme waar Novateq Engineering zich sterk in heeft gemaakt, door ervaring in tal van projecten.

Lees verder

Material handling

Novateq Engineering realiseert innovatieve oplossingen voor handling en transport van zowel droge stoffen (cement, zand, grind) als vloeibare stoffen (drill cuttings).

Lees verder

Staalconstructies

Novateq Engineering heeft voor opdrachtgevers in diverse sectoren ontworpen, gedetailleerd en ontwikkeld aan verschillende soorten staal- constructies voor de offshore en onshore.

Lees verder

Piping en skidsbouw

Op de terreinen skidsbouw en leidingwerk (piping) heeft Novateq Engineering veel ervaring opgebouwd. Met complete processystemen of één of meer delen hiervan.

Lees verder

Transport

Het begeleiden van transport in binnen- en buitenland is één van de diensten van Novateq Engineering. Dit omvat veiligheidsmaatregelen zoals uitgebreide hijs- en transportplannen.

Lees verder

Overige projecten

Recente projecten van Novateq Engineering op andere terreinen die niet vallen onder een van de elders genoemde markten, zoals de agrarische sector en yachting.

Lees verder