Pesetaweg 75, 2153 PJ Nieuw-Vennep, The Netherlands

DIENSTEN

De eerste fase van engineering is die van het conceptueel ontwerp (conceptual design), waarin Novateq Engineering verschillende werkzaamheden verricht.
De volgende fase van basic engineering leidt bij Novateq tot een overzicht van de technische eisen en een ruwe schatting van de vereiste investering.
Met detailed engineering zorgt Novateq Engineering voor een complete project- beschrijving. Hiertoe worden alle voor constructie noodzakelijke studies uitgevoerd.
Novateq Engineering heeft ruime ervaring opgebouwd met het uitvoeren van FEM-berekeningen. Wij kunnen vele soorten simulaties en analyses uitvoeren.
Het in 3D modelleren door Novateq van een project of onderdelen hiervan heeft diverse voordelen. Een prototype is nu on-demand beschikbaar.
Op basis van ruime ervaring kan Novateq Engineering bestaande constructies, machines en apparatuur verbeteren en optimaliseren door re-engineering.
U kunt Novateq Engineering inschakelen voor projectmanagement. In zo’n geval zijn we van het allereerste advies tot en met de definitieve oplevering bij uw project betrokken.
Novateq beschikt over ervaren projectmanagers die u bij alle aspecten van een project kunnen adviseren over de mogelijkheden, afhankelijk van uw wensen.
Novateq Engineering maakt overwegend gebruik van de volgende software: