OVER ONS

Over ons

Novateq, engineering voor praktische oplossingen

Werktuigbouwkundig engineeringbureau Novateq

Novateq Engineering BV is een dynamisch en flexibel werktuigbouwkundig ingenieursbureau met ruim 25 jaar ervaring in engineering voor opdrachtgevers uit diverse sectoren in binnen- en buitenland.

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, detailleren (inclusief calculaties) en ontwikkelen van zware en lichte staalconstructies en machines voor klanten die actief zijn in sectoren als de kraanbouw-, de offshore, de baggersector en de agrarische sector.

Daarnaast werken wij aan projecten zoals cementlaad- en losinstallaties, betonmixinstallaties, op- en overslaginstallaties transportbanden, drill cuttings equipment/handling, industriële hef- en hijsequipment, grondstofwinning en meer.

Ook verzorgen wij gespecialiseerde diensten, waaronder consultancy en projectmanagement, het begeleiden van certificerings- en vergunningstrajecten alsmede risico-inventarisaties en -evaluaties (RI&E).

Engineering voor de praktijk

Op basis van onze kernwaarden dynamiek, flexibiliteit en oplossingsgerichtheid werken wij vanuit een pragmatische benadering aan elk project. Wij engineeren voor praktische oplossingen, niet omwille van de theorie.

Wij schakelen snel voor u, omdat er vaak geen tijd te verliezen is. Ons team realiseert uw project volgens specificaties, binnen planning en op budget.

Eén van onze sterke kwaliteiten is ons vermogen om ‘out-of-the-box’ te denken voor elke nieuwe maatwerk-oplossing. Wij geloven in heldere communicatie; u heeft als klant altijd één contactpersoon.

Kennispartner voor engineering

Novateq Engineering beschikt over een goed opgeleid en enthousiast team van gedreven engineers. Wij voeren complexe, multidisciplinaire projecten uit en zijn ook uw ervaren kennispartner voor engineering consultancy.