Pesetaweg 75, 2153 PJ Nieuw-Vennep, The Netherlands

MARKTEN

Novateq Engineering heeft in de afgelopen 25 jaar met succes ontworpen, gedetailleerd en ontwikkeld aan vele soorten haven- en scheepskranen die over de gehele wereld operationeel zijn…
Mechanical en structural engineering voor equipment in de maritieme sector is een belangrijke expertise van Novateq Engineering. De nieuwste ontwikkelingen en trends volgen wij nauwgezet. Een aantal..
Novateq Engineering verricht ook design en engineering aan zware- en lichte-machinebouw, zoals 3D engineering, constructietekeningen, calculaties enzovoort. Bij elk project ligt de nadruk op een optimale match..
Structural en mechanical engineering voor de offshoremarkt is een specialisme waarin Novateq Engineering zich sterk heeft gemaakt, door ervaring in tal van projecten. Een aantal recente voorbeelden zijn..
Novateq Engineering ontwikkelt innovatieve oplossingen voor handling en transport van zowel droge stoffen (cement, zand, grind) als half-vloeibare stoffen (drill cuttings) voor onshore en offshore. Recente opdrachten..
Novateq Engineering kan een volledig engineeringspakket aanbieden voor verschillende soorten staalconstructies, zoals: Diverse overkappingen en dakconstructies; Trappen en bordessen in utiliteitsbouw en industrie…
Een processysteem op een modulaire skid kan eenvoudig worden getransporteerd. Een skid kan een compleet processysteem omvatten of een deel daarvan. Op de expertises skidsbouw en leidingwerk..
Het vervaardigen van hijs- en transportplannen is een specialiteit van Novateq Engineering. Recente voorbeelden van projecten zijn het transport van: Een drijvende grijperkraan en brugkraan vanuit Nederland..
Recente projecten van Novateq Engineering in andere sectoren die niet vallen onder één van de genoemde markten zijn: Diverse configuraties van aluminium ventilatienokken voor rundveestallen; Verschillende boothuisoverkappingen;..